JI CORRIDOR

The semi-open corridor, the main pathway entering the Ling Nan Tiandi Centre, is transformed into a container of flowing light. Geometric shapes are formed through the manipulation of gradient light against the architecture of the building. After entering the corridor, the viewer is fully immersed in the colourful and distorted forms. On the outside, the constructed light is simultaneously filling the empty spaces between the columns, fully integrating with the architecture.

将半开放的走道空间改装成一个流动的光的容器,利用建筑将光塑造成固化的彩色形态。整个建筑的空间被渐变色彩的光所渲染,在内部,行人在走道内将沉浸在光的环境中。在远处,整个建筑的空间将被光所填补,构成一个和谐完整的形态。通过建筑,空间,光和行人之间的相互作用,光的存在感将在感受艺术作品的过程中得到展现。

jicorridor_key

angie fang | Ryan Hu
role: Artists
client: Foshan Ling Nan Tiandi 佛山岭南天地
Exhibition: 2015 Lumiere China
Production: Eastco Lighting 颐可光
Sponsor: Everglory Lighting 久光照明